2 juli, 2017

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling i Umeå

Rengör, återfukta och skydda din hud med en ansiktsbehandling!

Huden är vårt största organ, vårt skal med många livsviktiga uppgifter. Därför är det viktigt att vi tar hand om den på rätt sätt genom att rengöra, återfukta och skydda. Förslagsvis med en effektiv och skön ansiktsbehandling.

Det finns olika hudtyper och hudtillstånd som kan göra det svårt att på egen hand hitta en lösning för just din hud. Du kan ha fetare hy i T-zonen samt vara känslig på kinderna och samtidigt vara yttorr i hela ansiktet.

Du kanske har acne och din första tanke är att torka ut huden och finnarna genom att tvätta ansiktet ofta och smörja in med uttorkande salvor. Men glöm inte att huden är ett organ, vårt största organ, den lever. Och ju mer du försöker torka ut den, desto mer kommer hudens talgkörtlar att arbeta för att ersätta det förlorade fettet.

En torr hud ska ha krämer med mera mjukgörande egenskaper, medan en yttorr hud behöver en lättare kräm med mera fukt.

På Hudkliniken Norr erbjuds allt din hud behöver, från en klassisk ansiktsbehandling till olika specialbehandlingar med en högre koncentration av djupverkande ingredienser för att ge resultat.

Vilken ansiktsbehandling bör jag börja med?

Eftersom jag har ett rikt utbud av ansiktsbehandlingar, kan det vara svårt för dig att veta vilken du ska välja. Därför rekommenderar jag dig att börja med en Ansiktsbehandling 60 min eller 75 min. I din behandling hos mig kommer jag att skräddarsy ett urval av produkter som passar just din hud. Och självklart får du rekommendation om hur du ska sköta din hud hemma.

Och sist, men inte minst, en ansiktsbehandling är en avkopplande skön stund där både du och din hud ska få bli ompysslad.

 

Sök ledig tid här

Se fullständig behandlingsmeny och priser här