Öppningserbjudanden

Öppningserbjudanden som gäller under hela augusti och september månad.

Kvinna i trappa

Här kan du läsa om de öppningserbjudanden jag kommer att erbjuda när jag öppnar den 1 augusti. Erbjudanden med rabatt på kosmetisk tatuering samt microneedling. Och en effektiv ultraljudspeeling som ingår i ansiktsbehandling. Läs mer om erbjudandena nedan.

1. Kostnadsfri ultraljudsbehandling i samband med ansiktsbehandling

En skön behandling som tar fram en fantastisk lyster i huden, en behandling som bara måste upplevas. Först rengörs och peelas huden på djupet med hjälp av ultraljud för att därefter slussa in en vitamin koncentrat. Ultraljuds munstycket tvingar då vitamin koncentratet djupare i huden där huden kan tillgodose sig vitaminerna. En behandling som passar alla hudtyper. Lär mer under avancerad hudvård.   Boka valfri ansiktsbehandling och välj Kostnadsfri ultraljudsbehandling i tilläggsmenyn som dyker upp!

 

2.  Microinjector-behandling (Microneedling) 20% rabatt

Microinjector är den snabbaste microneedlings-pennan på den svenska marknaden. Den levererar 217 pulser per sekund och har 12 sterila nålar vilket innebär cca 1.500.000 microhål på endast 10 minuters behandling. Microinjector-behandlingen är en av de bästa anti-age behandlingar som finns på marknaden. Behandlingens kollagen och elastinstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laser behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Man slipper sårskorpor och smärta efter behandling. Denna teknik har klinisk bevisad effekt på att ge väldigt fina resultat på: acne ärr, kirurgiska ärr, fina linjer, rynkor, slapphet och hudbristningar. Lär mer under avancerad hudvård.

3. Kosmetisk pigmentering 20% rabatt

Jag antar att ingen har missat att vi lägger väldigt mycket fokus på ögonbrynen just nu. Det är väl inte så konstigt. Ett par snygga ögonbryn ramar in hela ansiktet och tar fram dina fina drag. Du kanske har noppat för mycket på dina ögonbryn och stråna kommer inte tillbaka, eller är du kanske missnöjd med formen eller så vill du bara ha de lite fylligare. Vill du vakna på morgonen med ögonbrynen på plats och slippa ögonbrynspennan? Vill du aldrig mer ha en ”dålig-bryn-dag”? Då är kosmetisk pigmentering lösningen för dig, även känt som 3D-bryn. Läs mer under kosmetisk pigmentering.

 

När du hittat den behandling du fastnat för är du välkommen att boka tid via hemsidan! Rabatter enligt ovan kommer att dras av vid betalning efter utförd behandling.

Erbjudanden gäller för genomförda behandlingar t.o.m. 2017-09-30.